miércoles, 10 de diciembre de 2008

Victoria na "Porta Santa"

Este pasado domingo o Cire de Modestos viaxaba ó difícil feudo do Paiosaco, é demostrou que é un equipo que se medrou diante da adversidade.
Só viaxaron 13 xogadores, entre eles os dous porteiros e o xuvenil Borja Pérez.
Ós poucos minutos de xogo Popitas adiantaba ós azuis cruzándolle o balón ó porteiro local despois dun bon pase de Jechu. Ó Cire comportouse en todo momento como un equipo e aguantou, unhas veces con mais apuros que outras, as acometidas do Peisaco.
Bon traballo dos centrais inapelables no xogo aéreo e de Carlos Sesar que tivo grandes intervencións na portería na primeira metade.
No segundo tempo o Cire poido matar á contra en varias ocasións pero o gol da tranquilidade non daba chegado, e o Paiosaco seguía atacando e provocando córners, nesta segunda parte Perilla sacou un par de balóns imposibles, provocando a admiración dos rapaces que estaban detrás da portería do Cire.
Á postre, tres puntos moi importantes a domicilio perante un rival que ocupa a parte noble da táboa.
Destacar o esforzo dos trece xogadores que viaxaron e que o deron todo no campo e tamén por suposto á afición incansable que sempre nos acompaña.
Como nota negativa a lesión de Popitas que o vai ter apartado dos terreos alomenos esta semana.
Este domingo, ás 16.30 h. visita o Municipal de Melide o quinto clasificado, o Carral.
Cos resultados desta xornada a parte baixa da táboa aprétase cada vez mais,
10º: Betanzos .- 17 puntos.
11º: Portazgo .- 15 puntos (dous partidos menos)

Ánimo rapaces seguide traballando que podedes, YES WE CAN ¡¡¡¡
No resto das categorías, Infantís e Benxamíns perdían, Xuvenís gañaban 4-1 ó Obrero de Oleiros (Ribadulla e Hatt-Trick de Borja Casal). Noraboa ¡¡¡