miércoles, 26 de noviembre de 2008

Non poido ser, despois do empate a douses contra o Queixas, o Cire non foi quen de gañar en Larín (Arteixo) e caía 3 a 1.
Adiantábanse os locais ós poucos minutos de xogo nun córner, barullo na área e Cristian aproveitao. A partir de ahí o Cire empeza a dominar o encontro con ocasións que non materializa, así se chegou ó descanso.
Na reanudación, Ramón Camiño avisa cun disparo ó traveseiro, á segunda foi a vencida e conseguía o empate a un. Quedaba media hora de xogo, o Larin soubo xogar (de novo) mellor eses minutos e levouse o partido, 3-1.
Somos os pechacancelas da clasificación empatados a puntos, precisamente, co rival que nos visita este domingo, o Marino de Mera.
Hai que levantar ó ánimo para conseguir estes tres puntos, dende logo vitais.